Radio Balkanfox

Stanija Dobrojević i Marko Marković tajni plan


instagram.com/stanijadobrojevic, E-Stock

Stanija Dobrojević i Marko Marković imaju tajni plan

”Zadrugu 5” je od početka obeležio odnos Stanije Dobrojević i Marka Osmakčića, koji je i više nego prisan, a mnogi se pitaju kako na sve to gleda njen dečko Marko Marković, a njegove komšije su otkrile kakav je Marko otkad je Stanija u Beloj kući, te kako on gleda na odnos devojke sa Osmakčićem koji važi za jednog od najlepših zadrugara.

youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević i Marko Osmakčić zbližili su se u Zadruzi 5

– Viđamo Marka, vrlo je pristojan momčić, uvek se uredno javlja, nekoliko ga dana nema tu u komšiluku, ali stvarno je vrlo fin i obrazovan. Da vam kažem, nisam sigurna, čim je on tu, znači da joj veruje, mislim ja pratim Zadrugu, nema on ni razlog da joj ne veruje, ona ne radi ništa što ne sme, Stanija je neko ko voli da bude u muškom društvu, jer su devojke uglavnom ljubomorne i sujetne zbog nje, pa joj odgovara da ima muškarce, koji će joj i pomoći, pritom, pogledajte je, prava dama i toliko je zgodna, da i treba da ih vrti oko malog prsta – izjavila je komšinica za Republika.rs i dodaje:

 

Stanija i Marko su imali super odnos, mislim da ne može da je poremeti, oni imaju dogovor oko svega, vernosti, planova za budućnost, čisto sumnjam da bi ona to pogazila, zbog nekog tamo u rijalitiju. I da joj se dopao taj Marko tamo, ne verujem da će ostaviti dečka sa kojim je toliko dugo, zbog nekog šmokljana tamo koji je, mislim u odnosu na ovog Marka, strašno. Ovo je naše dete ovde i ne damo ga!

 

Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar