Radio Balkanfox

Stanija Dobrojević pred ulazak u Zadrugu: „Nema ŠANSE da zaljubim”!


Stanija Dobrojević je ušla u petu sezonu rijaliti programa „Zadruga” i to sa sve psom. Stanije je bila iznanađenje večeri na ulasku takmičara u rijaliti. Stanija Dobrojević pred ulazak u Zadrugu samo za svet otkrila je kako se oseća i šta planira.

Stanija Dobrojević pred ulazak u Zadrugu!

Stanija je ekskluzivno za SVET govorila je o cimerima, dečku i Kristijanu Goluboviću neposredno pre ulazak u Zadrugu. Ona je otkrila da malo zna o budućim cimerima, ali je sigurna da se tokom svog boravka u Zadruzi sigurno neće zaljubiti.

Međutim, njen dečko Marko Marković, koji ju je ispratio do vrata imanja u Šimanovcima samouverno kaže da ne brine da li će ga starleta prevariti.

Neposredno pred Stanijin ulazak, vidno neraspoložen Marko je za Pink.rs otrkio kako se oseća zbog učešća svoje lepše polovine u rijalitiju.

Možda imam veći adrenalin nego ona. Nisam raspoložen. Rekao sam joj da bude samo ono što ona jeste, siguran sam u njenu ljubav sto posto – rekao je on.

Na pitanje zašto nije i on ušao u rijaliti, rekao je:

– Bio sam jednom, video sam kako je i šta je, posle toga ne. Bilo bi joj lakše da sam tu, ali to je njen teren. Verujem joj. Ne bojim se da će doći do prevare. Ništa me ne bi poljuljalo. Ako uđe Tomović, svako ima pravo da uđe, i Kristijan. Siguran sam u našu vezu i u sebe i u nju. I da ostaje 10 meseci ja sam siguran. Imam 300 posto poverenje. Ne postoji mogućnost da uđem – rekao je on, piše Kurir.rs.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ

Skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar