Radio Balkanfox

Stanija Dobrojević zbog Zadruge u velikom problemu, sledi raskid sa Markom?


youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević u problemima zbog Zadruge 5

 

U rijalitiju ,,Zadruga 5” nakon što je izabran prvi vođa, kao i obično Lepi Mića, prošle noći izabrana su prva dva potrčka, ali i omiljena ličnosti.

Iako se dosta pompe diglo oko sinoćne noći zbog izbor potrčka, Lepi Mića kao vođa doneo je odluku koja je mnoge iznenadila. Naime, on je odlučio da za svoja dva potrčka izabere dugogodišnju rijaliti prijateljicu i nekadašnju rivalku Staniju Dobrojević, a njen cimer u izolaciji biće Marko Osmakčić

youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića izabrao dva potrčka

 

Ovde se ne zna ko koga j*be, mnogo smrdi ovde u vašim odnosima. Ti Stanija ne izgleda kao da ne želiš da ideš u izolaciju – izjavio je Mića.

Marko, digao si se u orbitu večeras. Dobar je dečko, srčan i iskren. Meni je sve ovo simpatično, izborio se i za krevet. U svakom slučaju ne moram da govorim da sam zauzeta – odgovorila je Stanija.

youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević i Marko Osmakčić prvi potrčci Zadruge 5

 

Znam da ima dečka, ja to cenim. Drago mi je što mogu da budem portčko sa njom ali znam šta je red – dodao je Marko.

Odmah potom Mića je izabrao i omiljenu ličnost, a kao i inače, izabrao je atraktivnu zadrugarku  Anđelu Đuričić, koja nije krila da je iznenađena ovim izborom, a ona će tokom nedelje imati sve privilegije života i baškarenje u hotelu ,,Zadruga”. Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar