STANIJA KUPILA VELIKI STAN SA TRI SPAVAĆE SOBE U KOM ĆE ŽIVETI SA MARKOM Ogromna terasa, ali i dva kupatila! “Radovi su u toku”

Podelite ovu vest


Stanija Dobrojević

Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija

Stanija Dobrojević

Starleta je kupila stan u Rumi u kojem će sviti gnezdo sa zgodnim Crnogorcem, piše “Informer”. Marko je pre dve nedelje došao iz Crne Gore u Srbiju i navodno se odmah se video sa Stanijom, od koje je mesecima bio razdvojen zbog korone.

Stanija Dobrojević i Marko Marković

Foto: Instagram

Stanija Dobrojević i Marko Marković

– Stanija i Marko su raskinuli još na početku pandemije, ali su sve vreme bili u kontaktu. Shvatili su da su emocije među njima baš jake i da bi trebalo ponovo da budu zajedno. Marko je napravio prvi korak i došao u Srbiju zbog nje i tada su se i pomirili – kaže izvor pomenutog lista blizak starleti i dodaje da zaljubljeni par ima ozbiljne planove za budućnost:

– Odlučili su da započnu život pod istim krovom, i to u Rumi, gde je Stanija kupila stan u izgradnji. Reč je o penthausu od 110 kvadrata sa ogromnom terasom. Stan će imati tri spavaće sobe, dva kupatila i ogroman garderober. Stanija planira da ga sredi cakum-pakum. Već je rekla arhitekti da želi i mini-teretanu u zastakljenom delu terase da bi Marko i ona imali gde da vežbaju, budući da oboje vode zdrav život. Radovi su još u toku, a useljenje je planirano u julu. Do tada će zajedno živeti u Stanijinoj porodičnoj kući u Rumi.

Stanija Dobrojević

Foto: R.Ristić / RAS Srbija

Stanija Dobrojević

Marković je ranije pokušavao da ubedi svoju dragu da se preseli kod njega u Crnu Goru, ali ona nije htela ni da čuje za to.

– Predlagao joj je da započnu zajednički biznis na moru, ali se Staniji ta ideja nije dopala. Rekla mu je da želi da se nastani blizu svoje porodice i da joj je dosadilo da se potuca po belom svetu. Uostalom, zato je i kupila stan u Rumi, gde joj žive majka i brat – dodaje ovaj izvor.

Stanija i Marko

Foto: screenshot

Stanija i Marko

Stanija Dobrojević bi trebalo oko Nove godine da uđe u “Zadrugu 4” i sa ostalim takmičarima se ravnopravno bori za glavnu nagradu.

– Moguće je da ćete me ponovo gledati u “Zadruzi” – zagonetno kaže starleta, a na pitanje ko joj je najbolji frajer u ovoj sezoni odgovora: “Nijedan. Ispao bi dobar frajer kada bismo izmiksovali Kristijana, Tomovića, Frana i Anđela” – kaže Stanija.

VIDEO Stanija i Kija su zbog ovog snimka osvanule na sajtu za odrasle

Izvor:Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar

U trendu