Radio Balkanfox

STARI PROBLEMI ISPLIVALI PONOVO: Nataša i Matora napale Erminu, jer je uhodila i špijunirala Jovanu misicu! (VIDEO)

Podelite ovu vest


Nova rasprava!

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”, a naredno pitanje je pročitano za Natašu Radan:”Da li možeš da priznaš da je celo špijuniranje Jovane smislila Ermina?”

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bilo uhođenje niti špijunaža. Ona je mene pitala mda li sma videla ko je šta radio i ja sam rekal da nisma, i tada smo nastavile to da komentarišemo i nisma videla ko se kome obratio i samo sam zapisala – rekla je Nataša.

Zašto opet lažeš Nataša, jer si rekla kako je Ermina sve planmirala i rekla, i rekla si kako nije videla ni jedno ni drugo i ja ne znam Nataša šta je sa tobom. ja sam je pitao da li je videla situaciju, i ona mi je rekal kako nije i situaciju u sobi nije videla i smao nešto kvoca ova Jovana, i zaključak je bio da Ermina umišla i smišlja i rekla je kako nije svedok za sve – rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataše je bila svedok, a može da kaže šta hoće! Ja sma je pitala da li je videla, i ona mi kaže kako jeste i ja joj kažem biće klipova – rekla je Ermina.

Ermina se pravi luda, Nataša je isto rekla sve i rekla mi je Nataša da je budala jer je poslušala Erminu i što je učestvovala u tome, i ja sam Ermini rekal da je budala i ovo je njen pravi odnos sa drugarima i pravi se luda i ćuti, a sada je dobila priliku da kaže šta i kako a ona se pravi toša – objsanila je Matora.

Ja sma ispala debil i krivo mi je i nisam se izvinila jer mislim da nisam kriva – rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.Izvor:Pink

Radio Balkanfox

Dodaj komentar