Radio Balkanfox
STARLETA POSTAVILA MUŽU USLOVE DA OSTANU ZAJEDNO! Dalila otkriva: Oprostila sam Dejanu što sam ga varala!

STARLETA POSTAVILA MUŽU USLOVE DA OSTANU ZAJEDNO! Dalila otkriva: Oprostila sam Dejanu što sam ga varala!


Bosanska starleta kaže za Informer da će njen bivši muž morati mnogo da se potrudi ukoliko želi da je zadrži pored sebe u 2022. godini.

Tražila utehu

Pošto me je Filip ostavio, kod Dekija sam pronašla utehu. Prijao mi je njegov zagrljaj, lepa reč… Žao mi je što sam ga povredila, ali nisam od onih žena koje će zbog toga da podviju rep! Ako želi da me zadrži, moraće ponovo da me osvaja i da mi ugađa. Padam na pažnju, poklone i lepe reči. Takođe, i na osmeh! Pod hitno mora da postane raspoloženiji, inače ništa od svadbe koju smo planirali za maj u „Zadruzi“ – priča Dalila i dodaje da očekuje da je Dejan, s kojim je bila pet godina u braku, ponovo zaprosi:

NOVOGODIŠNJA ŽELJA

Dalila: Zdravlja i hrabrosti, to je sve što jednoj ženi treba
Dejan: U ponoć ću poželeti da Dalila i ja što pre dobijemo dete

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila i Dejan

Hoću da mi kupi novi verenički poklon, klekne na kolena i zaprosi me! Ništa bez toga! Želim da mi dokaže da me je vredan i da se iskreno pokajao za svaku ružnu reč koju je rekao za mene dok sam bila s Filipom. Nisam zaslužila nijednu uvredu od njega, jer sam mu godinama bila sve!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dejan i Dalila

Izvinio joj se

Prevarenom mužu ne smeta što mora da se ponovo dokazuje ženi koja ga je šutnula pred kamerama Pinka. Dejan kaže da je spreman na sve, samo da Dalila bude njegova do kraja života!

Ma, zaprosiću je opet ako treba, samo da napravimo svadbu kao što smo planirali. Volim je najviše na svetu! Ne mogu da živim bez nje, zato sam joj i oprostio prevaru. Izvinio sam joj se za svaku ružnu reč koju sam izgovorio dok je bila s Filipom – priča Dejan, a na pitanje da li je siguran da neće Dalili prebacivati to što ga je varala, odgovara:

Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

Trudiću se, jer znam da je time povređujem. Želim da u 2022. ostavimo sve loše iza sebe i okrenemo se budućnosti.

Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend