Radio Balkanfox

Stefan Karić je ušao u “Zadrugu 5” bez svoje devojke, a evo kome je ustupio njeno mesto u krevetu


Zadrugar Stefan Karić je i ove sezone zauzeo krevet u kojem je spavao i u Zadruzi 3 i Zadruzi 4, ali sada nije tu njegova devojka Jovana Ljubisavljević. 

Naime, Karić je svoj krevet delio prošle sezone sa svojom devojkom Misicom, ali kako ona ove godine nije ušla u Belu kuću, on je morao njeno mesto da ustupi nekome.

Kako verovatno nije hteo da spava pored neke devojke, on je Jovanino mesto ustupio svom prijatelju Marku Janjuševiću Janjušu, i na taj način izbegao da mu u krevet legne neka zadrugarka.

Podsetimo, pred ulazak u “Zadrugu 5” Stefan je istetovirao malo slovo “J” i uz njega i crveno srce, a Ljubisavljevićevu je ovaj gest potpuno očarao.

"Osećam te. Ti si u meni. Srce mi kuca duplo jer je tvoje srce ušlo u moje", objavila je Jovana citat ispod fotografije tetovaže, a zatim napisala:

- Ovo je bio jedan sasvim običan dan. Vraća se moj Stefi u kuću, ja da ga dočekam i ugledam ovo slatko čudo na njegovoj ruci... Ovo je nešto najlepše što mi je posvećeno. Ljubavi moja, volim te najviše na svetu.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar