Radio Balkanfox

Sudija američkog “Talenta” se oglasio nakon hospitalizacije


Haui Mandel (65) je u sredu uverio obožavaoce da je dobro nakon izveštaja da je hospitalizovan jer se onesvestio u lokalnom Starbaksu.

– Kod kuće sam i sve mi je bolje – rekao je sudija američke verzije takmičenja “Ja imam talenat”.

– Bio sam dehidriran i imao sam nizak nivo šećera u krvi. Cenim sjajne lekare i medicinske sestre koji su se tako dobro brinuli o meni. Hvala svima koji su mi se obratili, ali dobro sam – napisao je Mandel na Tviteru.

Samo nekoliko sati ranije, TMZ je izvestio da je Mandel (65) bio sa prijateljima i njegovom suprugom, Teri, na kada se srušio u Vudlend Hillsu u Kaliforniji.

Na fotografiji koju je dobila prodajna kuća činilo se da je sedeo do trenutka kada je stigla vatrogasna služba Los Anđelesa. Navodno je prošao testove u lokalnoj bolnici na sumnju da ima nizak nivo šećera u krvi.

Yahoo Entertainment se obratio predstavniku Mandela, ali nije odmah dobio odgovor. Mandelovo zdravstveno strahovanje dolazi danima nakon što je podvrgnut endoskopiji i kolonoskopiji. Televizijska ličnost objavila je smešan video iz svoje sobe za oporavak.

Mandel se čitavog života bavio mentalnim zdravstvenim stanjima teške anksioznosti i opsesivno -kompulzivnog poremećaja. U junu je otvorio People -u osećaj da "živi u moru".

- Pokušavam da se usidrim. Imam lepu porodicu i volim ono što radim. Ali u isto vreme mogu da padnem u mračnu depresiju iz koje ne mogu da izađem. Ne postoji budan trenutak u mom životu kada "mogli bismo umreti" ne uđe u moju psihu, ali uteha koju bih dobio bila bi činjenica da su svi oko mene bili u redu - rekao je on.

Haui je objavio i snimak iz bolnice i objasnio kako se oseća:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Howie Mandel (@howiemandel)

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar