Radio Balkanfox

“Suđeno je bilo da se spojim sa njim”


Bivša zadrugarka Luna Đogani pred sam početak “Zadruge 5” prisetila se perioda kada je ona bila učesnik rijalitija i kako se osećala nakon što je u drugoj sezoni pobedila.

Sloba Radanović, Kija Kockar, Luna Đogani - igranka bez prestankaFoto: RAS Srbija

Sloba Radanović, Kija Kockar, Luna Đogani – igranka bez prestanka

“Meni je ta pobeda bila bitna. Tada sam ušla da bih svoj život dovela u red, jer sam ga u prvoj sezoni uništila. Moj cilj je bio da uspem i pobedim”, rekla je Luna i dodala:

“Kad uporedim sebe sada i tu Lunu, baš sam bila dete. U prvu sezonu sam ušla kao devojčica koja je htela da poba nešto novo. Ništa ne bih izbrisala, sve je tako trebalo da bude. Bog me je nagradio zbog toga kakav sam čovek”, rekla je ona i osvrnula se na poznanstvo sa Markom.

“Mi smo se upoznali u prvoj sezoni, da mi je rekao neko da će on biti moj muž i otac mog deteta ne bih mu verovala. Znala sam ko je on i pre prve sezone, nisam ni pomišljala da će jednog dana biti moj”, rekla je ona i dodala:

“Kada vidim mog Marka ujutrtu i ćerku kako mi se smeje, zahvalna sam što sam bila deo rijalitija i što danas imam sve. Suđeno je bilo da na tom mestu se spojim sa njim i da se nakon toga desi sve što se desilo”, zaključila je Luna u emisiji “Premijera-vikend specijal”.

VIDEO: Luna Đogani sa bebom u naručju: “Kad se ljubav dogodi…”

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar