Radio Balkanfox

Super mama oduševila! Mirka izašla iz porodilišta, 10 dana nakon porođaja oplela kolo


Glumica Mirka Valjević porodila se pre 10 dana četvrti put i na svet je donela ćerku Aniku. Ponosni roditelji organizovali su sinoć na Kipru veliko veselje povodom rođenja naslednice na kom je najveselija bila upravo mama Mirka.

Novopečena mama oplela je kolce kao da se nije porodila pre deset dana. Gosti su je oduševljeno gledali, a Vujadin je sve vreme snimao dok je sa Milenom Ćeranić igrala “Užičko kolo”.

Snimak na kome Mirka igra kolo ubrzo se proširio društvenim mrežama a komplimenti na račun lepe glumice suu se samo nizali: “žena znaj”, “kakva kraljica”, “Mirka se porodila četvrti put pre deset dana i već igra u kafani a ja ne mogu ni do prodavnice”, bili su samo neki od komentara.

Podsećanja radi, Mirka se u Nikoziji porodila po četvrti put i na svet donela ćerkicu koa je na predlog njihovo troje dece dobila ime Anika.

Kako je Mirka igrala kolo i kako je izgledalo slavlje povodom rođenja Anike, pogledajte u galeriji:

Lepa glumica nakon porođaja potvrdila je naša saznanja i istakla da je sve proteklo u najboljem redu i da se ona i beba osećaju dobro.

- Hvala na čestitkama. Sve je u redu, beba i ja smo odlično. Deca su predložila da se zove Anika - poručila je Mirka za Telegraf Jetset.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar