Radio Balkanfox

Susret Atijasa i Kije Kockar ispred Anabeline zgrade.”Ne mi nikada nećemo biti komšije” (FOTO)

Podelite ovu vest


U medijima je odjeknula vest kako su se Kristina Kija Kockar i Andrej Atijas sreli ispred zgrade u kojoj je Kija navodno gledala stan.

Sada je Andrej odlučio da ispriča sve o tom susretu:

– Kao što svi znate ja ne živim u Beogradu već neko vreme, ali dolazim ovde često zbog ćerkice da bih mogao je vidim. Pričuvam je kada Anabela radi i ima obaveze. Pre nekoliko dana bio sam u svom stanu sa ćerkicom i negde blizu ponoći izašao sam do prodavnice da kupim neke sitnice koje su mi zatrebale. Pri povratku iz marketa ispred mene je zastao crni “porše”. Iskreno, takav automobil vam skrene pažnju, ali nisam zagledao ko se nalazi unutra. Kada je stao na metar od mene, iz automobila je izašao prvo moj drugar iz Obrenovca, a odmah pored njega i Kija Kockar. Iznenadio sam se kada sam ih video zajedno, ali s obzirom na to da je on moj prijatelj, javio sam mu se, kao i Kristini, pošto se našla u društvu mog prijatelja. Pitala me je kako sam i naglasila mi da ćemo biti komšije – kaže Atijas za “Alo!”.

Na tu Kijinu konstataciju on je odgovorio:

– Ne, mi nikada nećemo biti komšije.

Tada joj je, kaže, objasnio situaciju.

– Rekao sam joj da ne živim više u Beogradu otkako sam se razveo od Anabele. Krenuo sam ka ulazu svoje zgrade i primetio da njih dvoje idu za mnom. Shvatio sam da su došli da pogledaju jedan jedini stan koji se prodaje u toj zgradi, a to je isti onaj stan koji je Slobodan Radanović gledao pre izvesnog vremena. U mojoj zgradi se prodaje samo jedan stan. Prodaje ga moja draga komšinica za 160.000 evra – kaže Atijas, koji je u strahu da bivši supružnici ne smeraju ništa dobro.

– Na kraju ću ga ja kupiti, pošto je meni ponuđena druga cifra. Moram priznati da mi je najčudnije od svega što neko dolazi da gleda stan u ponoć! Ono što mi je najbitnije jeste da demantujem Kijinu izjavu u kojoj je rekla da smo bili sami, pošto je ona došla u pratnji mog prijatelja. Mene je slučajno srela i samo iz pristojnosti sam joj se javio, inače bih je zaobišao.

Izvor:alo.rs

Hvala što nas pratite

BPortal

Radio Balkanfox

Dodaj komentar