Radio Balkanfox
SUTRA STARTUJE DRUGA EPIZODA PULS BARA! Jelena Golubović spremna da raskrinka Barovce!

SUTRA STARTUJE DRUGA EPIZODA PULS BARA! Jelena Golubović spremna da raskrinka Barovce!


Ivan Gajić voditelj je Puls Bara koji vas čeka u 13.10 na Kurir televiziji. On je spreman da otkrije sve aktuelnosti vezane za ovaj rijaliti.

Njegovi sutrašnji gosti biće Jelena Golubović – rijaliti učesnik i pobednik, astrolog Ana Rakić i njen suprug Ljuba Đuričić, novinar.

Reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa, nakon čega ide UŽIVO izbacivanje u 22.45, a na samom kraju gledaćete LIVE uključenje.

Pozivamo sve da svrate i borave u “Baru” i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive – da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

Espreso čestitke: Vera Matović

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)

Espreso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE