Radio Balkanfox

Suzana Jovanović kupuje na buvljaku


Republika.rs

Suzana Jovanović kupuje na buvljaku

Supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović nikad se nije isticala previše niti se hvalila luksuzom koji poseduje i skupocenom garderobom, već je otkrila da nekada nije imala novca da kupuje papreno skupe marke i da se oblači po poslednjoj modi, te da joj je još iz tog vremena ostala jednostavnost i skromnost, prenosi Svet.

 

 

Njen suprug je poznat kao ljubitelj skupocenih automobila i firmirane odeće, dok Suzana tvrdi da nije rob garderobe koja nosi natpise zbog čega je neretko na meti javnosti i modnih kritičara, a kako kaže nju to ne interesuje, te rado kupuje na buvljaku i toga se ne stidi.

– Ne zanimaju me komentari stilista koji kažu da sam se obukla kao seljanka. Ja oblačim ono u čemu se dobro osećam. Nekada nisam imala novca da nosim markirane stvari, kupovala sam po tržnim centrima i na buvljaku. To je sve za ljude – rekla je pevačica i dodala da joj je neukusno što se u muzičkim takmičenjima potencira stajling učesnika.

 

 

– Užasno je kada žiri komentariše stajling takmičara, bitno je da su uredni, čisti i ispeglani, a ne da vrište marke iz njih.

 Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar