Radio Balkanfox

Suzana Mančić o intimnom snimku: Nije bilo lako podneti, ali najteže je bilo da objasnim deci


Voditeljka Suzana Mančić otvorena je po pitanju njenog intimnog snimka koji je svojevremeno isplivao u javnost, a zbog kog je Suzana prošla kroz težak period.

Kako je sada rekla, najviše se brinula kako će deca da podnesu ceo pritisak oko njenih intimnih afera.

– Teških trenutaka je u bilo u mom životu, ali se trudim da o njima ne razmišljam. Uvek mi je fokus na lepim stvarima. Ako pominjete onu aferu, to nije bilo lako podneti, ali sam nekako sve izgurala. Najteže je bilo te stvari objasniti deci, ali su Teodora i Natalija bile vrlo zrele i sve su shvatile na pravi način. To vas digne i da vam snagu da opet stanete na noge, ali da se ne vraćamo na te teme – rekla je Suzana.

Otkrila je kako funkcionišu njen suprug, grčki biznismen Simeon Ocomokos i ona, te dodaje da joj brak na daljinu uopšte ne pada teško.

- Sa Simeonom sam tri godine u srećnom braku i ništa ne bih menjala. On je non-stop u poslu, oboje smo radoholičari i zbog toga moram da ga pratim i putujem više tamo nego što on dolazi u Beograd. Kao što sam vezana za Srbiju, on je za Grčku i mi se razumemo i dobro funksionišemo - ispirčala je ona.

- On me je terao da se preselim kod njega još odavno, ali ne znam da li bih to mogla. Ovako smo navikli, a ako se desi da se javi potreba za nekim promenama, tako će i biti. U Srbiji sam napravila karijeru, tu su mi ćerke, porodica, prijatelji i poslovi, tako da mislim da ne bih bila spremna da odem i da mi sve to bude na distanci. Bez obzira na to što smo često razdvojeni, to ne utiče loše na naš odnos. Udata sam, a živim kao devojka! Volim tako da se našalim - rekla je voditeljka za Srpski Telegraf.

Suzana nije imala uticaj na odnos ćerki Teodore i Natalije i njenog bivšeg muža Nebojše Kunića, od kog se razvela 1997. godine posle osam godina braka.

- Čujem se s bivšim suprugom Nebojšom bez obzira na to što smo se odavno rastali. Nikada se nismo svađali, naš razvod je protekao u miru i mislim da tako i treba da bude. Ćerke Natalija i Teodora se redovno čuju s ocem, nijednog trenutka nisam uticala na to da na bilo koji način narušim njihov odnos. Ne pominjem ga često u javnosti jer on ima svoj život. On je jedan deo mog života koji niti mogu niti želim da izbrišem - rekla je Mančićeva.

U galeriji pogledajte Suzanine fotografije.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar