Radio Balkanfox

SVAĐALI SMO SE DO JUTRA! Dalila otvorila dušu o pomirenju sa Dejanom, a onda brutalno ponizila Cara zbog ljubljenja sa Viktorijom!


Dalila Dragojević se pojavila u emisiji u Zadruzi koju vode rijaliti učesnici kako bi iskreno komentarisala probleme u braku sa Dejanom, ali i odnos sa Filipom Carem:

Printscreen

 

Pitaju me da li sam se pomirila sa Dejanom, kao da smo raskinuli, kao da smo momak i devojka, ne mogu da složim rečenicu. Mi nemamo šta da se mirimo, sinoć mi je opet prilazio i kad je bila pesma “Sunce ljubavi” poljubili smo se, zbližili smo se u tom momentu, ali će verovatno on mene ponovo nešto iznervirati. Čula sam da se Filip poljubio sa Viki, Viktorija je meni svakako govorila da bi ona bila i intimna sa Filipom, ja nemam šta tu da reagujem i komentarišem, svako ima svoj život. Malo mi je žao zbog Viki, jer joj treba muškarac koji će da je voli i štiti. Čovek sam sebi skače u stomak, on sam izjavljuje neku ljubav i posle sam radi ono što radi, mi smo se svađali do zore – govorila je Dalila.

Nešto mi je Dalila potonula – zaključila je Sandra.

Nemojte, molim vas, Viki je meni najbolja osoba u kući – dodala je Dalila.

PAPRENO SKUP STAN I KREVET KRALJEVSKO PLAVE BOJE! Luna i Marko opremaju luksuznu nekretninu, a evo šta Miljković izričito zabranjuje u spavaćoj sobi!

BONUS VIDEO:

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar