Radio Balkanfox

”SVAKOG DANA SAM PLAKALA!” Goca otkrila da su se svi Džehverovići svađali dok je Teodora bila sa Anđelom, a ova kap je prelila čašu! (VIDEO)

Podelite ovu vest


Bez dlake na jeziku.

U emisiji “Pitam za druga” Goca Džehverović je odlučila da se osvrne na učešće njene ćerke Teodore u prvoj sezoni rijaliti programa “Zadruga“. Ovom prilikom Goca je istakla kako je izgorela od besa kada je videla šta Anđelo i Teodora rade ispod kreveta, kao i da je to bio glavni okidač da uđe u Belu kuću.

Foto: RED TV

Moja ćerka je rekla da neće da spava s dečkom, poslala mi je poruku po Dušanu rukometašu, rekla da ništa neće biti, da se ne sekiram, da će mi objasniti sve… I onda… I onda je uradila ono što je rekla da neće da uradi – govorila je Goca.

Foto: RED TV

Ne zaj*bavaj, Teodora je napravila ozbiljan uspeh – rekao je Panda.

Ja sam izgorela. Meni nije bilo ni u malom mozgu da ću ući. Stvarno se nikada nije od nas odvajala. Dva puta je išla na ekskurziju na more. Ona je rekla da će biti tamo dva, tri meseca: “Neću ja biti mama interesantna”; tako je rekla, ali je odmah krenula ta priča. Ja sam svaki dan plakala, jer sam izgorela. Svađali smo se i Sava i ja i suprug i svi smo krivili sebe – rekla je Goca.

Autor: S. K.Izvor:Pink

Radio Balkanfox

Dodaj komentar