Radio Balkanfox

‘Sve je LAŽ! Zola je bolji frajer!’ Eleonora osula paljbu po Miljani i Danijelu, a onda jednim potezom dotukla Paulu i Frana! (VIDEO)

Podelite ovu vest


Iskreno o svima!

U večerašnjoj emisiji ”Pitam za druga” kod Kendija i Pande, na ”Red” televiziji gostovala je bivša zadrugarka iz Makedonije, Eleonora Miljković. Ona se nedavno preselila u Beograd, a sada otkriva i zašto.

Foto: Red TV

Ona je komentarisala sve aktuelnosti iz ”Zadruge 4” i odgovarala na pitanja sa Instagrama, te odmah otkrila zašto se preselila u Beograd.

Foto: Red TV

Nisam se bez razloga preselila u Beograd, vrlo je moguće da uskoro budem deo vašeg tima ”Red” televizije. Radim na tome, tako da se nadam da ćemo se uskoro više viđati – otkrila je ona.

Foto: Red TV

Osvrnula se i na ljubavni odnos Miljane i Danijela. Evo zašto smatra da je sve laž!

Iskkreno mislim da sa njene strane nije iskrena ljubav, a sa njegove nije sigurno. Nije mogla da vrati Zolu, pa je želela da mu dokaže da može da ima dečka. Zola mi je bolji frajer od Danijela – istakla je Miljkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Vezu Paule i Frana komentariše ovako:

Vidim da se stalno svađaju i mire, imaju tu neku klinačku ljubav . Mislim da je Fran iskreno zaljubljen u nju, ali ona ne, na prvu priliku bi ga ostavila – dodaje Eleonora.

Foto: Red TV

Za kraj je otkrila koji zadrugar ju je najviše razočarao nakon sezone u kojoj je i sama učestvovala.

Mina me razočarala iz moje sezone ”Zadruge”. Počele smo da se družimo, bile smo prijateljice, i na kraju je puklo. Ne bih da je komentarišem – istakla je Eleonora.

Autor: M.M.Izvor:Pink

Radio Balkanfox

Dodaj komentar