Radio Balkanfox

Svet i Scandal | Igor X ucenio Marijanu Zonjić!

Podelite ovu vest


Marijana Zonjić i Igor X imaju probleme u vezi od kada su se vratili sa Maldiva. Kako nam je sama starleta priznala, Igoru smeta što ona samo skita i oblači se provokativno, pa je morala da pristane na njegove uslove pošto želi da ostanu u ljubavi!

Marijana: „Obećala sam mu da neću izlaziti i oblačiti se provokativno”

Nismo razgovarali neko vreme. Bilo mi je baš teško. Ja sam njega dva puta ostavljala, a on mi se uvek vraćao, ali sada sam mislila da je definitivno kraj. Smučilo mu se što želim da imam svoju slobodu. Kada sam mu obećala da ću da se smirim i da ću da smanjim izlaske i ludovanje po žurkama, dao mi je drugu šansu. Mislim da mu najviše smetaju moje slike koje kačim na Instagram, a na kojima sam provokativna – rekla nam je kratko Marijana.

Sa druge strane, Igor ima dve ćerke iz prethodnih brakova i sa njima provodi svaki vikend, pa je Marijana to vreme koristila za izlaske i druženje, ali sada joj je i to zabranjeno. Naš Paparazzo uslikao ih je u centru grada, gde se Marijana preselila. Ona je zbog Igora otkačila i cimerku i našla novi stan jer joj je on zamerao što cimerka u stan dovodi muškarce i pravi žurke.

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STARIzvor:Skandal

Radio Balkanfox

Dodaj komentar