Radio Balkanfox

Svet i Scandal | Slobina majka Draginja ostala NEPOKRETNA! On je SMESTIO u STARAČKI dom! Ovo mu je PLAN!

Podelite ovu vest


Sloba Radanović teška srca morao je da prelomi i da svoju majku Draginju smesti u starački dom! Kako saznaje STAR, žena ne može da se kreće i oslanja na desnu nogu, zahteva negu 24 sata, pa Sloba nije imao kud iako je dugo izbegavao tu opciju.

Sloba smestio majku u starački dom!

Sloba se mnogo dvoumio šta da radi, čak je kada je Draginja napustila bolnicu iznajmio stan blizu njega i platio ženu da je gleda, ali ne može niko da bude 24 časa pored nje. Sloba razume i to, pa se posavetovao sa svojom devojkom Jelenom šta da radi. Raspitali su se i saznali da u Zrenjeninu postoji starački dom koji svi hvale. Nega je odlična, ljudi koji su tamo zaposleni su fini, a dom je vrlo uređen, ima veliko dvorište, zelenilo – priča za STAR izvor i dodaje:

Sloba i Jelena su otišli da pogledaju taj dom, a kada su se uverili da je zaista sve kako treba, popričali su sa Draginjom koja je odmah pristala da je tamo smeste. Ona od početka ne želi da svom sinu bude teret, a i lakše joj je tamo jer ima društvo, a i non-stop motre na nju, što se kaže, kako ona okom, tako zaposleni skokom. Zbog korone nisu jedno vreme bile dozvoljene posete, ali čim su popustili mere, Sloba je otrčao da zagrli majku i srce mu je na mestu kada je video da je dobro i da je spokojna. Tako je dan pred Uskrs sa devojkom otišao kod majke da je obiđe i odneli su joj farbana jaja i još mnogo toga da je obraduju – kaže izvor STARA i dodaje:

Draginja je pre 20 godina operisala kuk, tada joj je ugrađen veštački, međutim, prošle godine se nešto iskomplikovalo i oni su joj pre nekoliko meseci izvadili taj kuk i sada se čeka operacija kako bi joj ugradili nov, zato ne sme nikako na noge, ali kada se operiše i oporavi, moći će da se vrati kući – završava izvor za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STARIzvor:Skandal

Radio Balkanfox

Dodaj komentar