Svet i Scandal | ŠOK! Sandra Rešić bila TRUDNA? Varao je dečko sa kojim je ČEKALA BEBU?!

Podelite ovu vest


Aktuelna zadrugarka i pevačica Sandra Rešić krije kao zmija noge da je bila u drugom stanju!

Završila u emisiji Balkanske prevare!

Da sve bude još zanimljivije, kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Sandra je čak, u periodu dok je bila trudna, završila u emisiji Balkanske prevare kod Karamele budući da ju je momak s kojim je čakala dete prevario!

Sandra se u emisiji kod Karamele predstavila kao Marta Glogovac, a momak s kojim je čekala dete je Srđan – započinje izvor tabloida SCANDAL! i dodaje:

U emisiji je pritom dokazano da je Srđan zaista preljubnik, a Marta je naprečac dobila kontrakcije i otišla je na hitan pregled. Srđanova ljubavnica je pak priznala da je bila sa Srđanom tri godine i da ga je prevarila, zbog čega je ostala sama, a Marta se porodila i pomirila se sa ocem detetazavršava izvor, a Sandra će nam o ovome više reći kada izađe iz rijaltija.

Do tada pogledajte printskrinove iz emisije na kojima se jasno vidi da je ona u pitanju. Inače, Rešićeva i te kako ima tajne, a to nam dokazuje i činjenica da svojoj drugarici Aleksandri Mladenović s kojom je bliska nije javila da ulazi u rijaliti.

Ko zna šta još taji, a izgleda da niko ne zna ni za bebu i momka iz pomenute emisije. Doduše, istražujući da li je priča istinita, došli smo i do podatka da je Sandra zapravo uzela velike pare za učešće u emisiji sa željom da postane popularna i da je narod zapamti kako bi posle lakše promovisala svoje pesme!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!

Izvor:Skandal

Radio Balkanfox

Dodaj komentar

U trendu