Svet i Scandal | SPREMA IM SE HAOS! Stanija IMA PLAN da UNIŠTI Tomovića i Kristijana!

Podelite ovu vest


Stanija Dobrojević uveliko najavljuje ulazak u Zadrugu, a osim Kristijana Golubovića, u Beloj kući je očekuje i bivši dečko Vladimir Tomović. Inače, između njih dvojice netrpeljivost tinja kao tempirana bomba, pa će Stanija to iskoristiti da ih obojicu dokrajči pošto je kivna i na jednog i na drugog!

Sad će ih sad dokrajčiti!

Čuo sam da Stanija ulazi u Zadrugu, ali ona sigurno neće uzdrmati Vladimira niti će ga poremetiti. Rekla je da joj se dopada Vladimirov stav, ne poriče da mu je bivša devojka, ali je ljuta jer je navodno nešto pljuvao. Ali pametan je on, znaće kako i šta treba da radi, kao i kako da se ponaša s njom. E sad, da li će uopšte komunicirati, to zavisi od Stanije. Ako mu pruži ruku, pružiće i on njoj, tu nema sumnje. Džentlmen je on – kaže Vladan za STAR i objašnjava da nema ništa od pomirenja s Kristijanom.

Što se tiče Kristijana Golubovića, ta netrpeljivost traje od prvog dana. Ne vole se. To što ga Vladimir stalno drži da nekog ne prebije, nije da bi mu se približio kako mnogi misle. Drži on mnoge tamo da ih ne bi diskvalifikovali. Neće njih dvojica zakopati ratne sekire, nema šanse. Ma samo neka moj brat nastavi ovako, za sada se super drži – rekao nam je Vladan.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ

Izvor:Skandal

Radio Balkanfox

Dodaj komentar