Radio Balkanfox

Taki Marinković otkrio kako se Maja Marinković oseća posle diskvalifikacije

 Tokom jučerašnjeg dana Maja Marinković diskvalifikovana je iz rijalitija ,,Zadruga 5“, nakon niza nasrtaja na Filipa Cara, a televizija Pink i Veliki šef obavestili su javnost i zadrugare da će pokrenuti tužbu na osnovu potpisanog ugovora sa atraktivnom crnkom. Taki Marinković se odmah oglasio za portal Republika.rs i ostao zatečen informacijom da mu je ćerka izbačena iz rijalitija, a detaljnije pročitajte klikom OVDE.

youtube.com/Zadruga Official

Taki i Maja Marinković Zadruga

 

Taki nam je obećao da će nam se javiti kada se situacija bude malo stišala, što je i uradio. Nakon što je cela situacija prenoćila, Taki nas je pozvao i otkrio u kakvom je stanju sada njegova ćerka Maja. Taki je za portal Republika.rs otkrio da se Maja odmara i da spava, te da ju je zatekao uplakanu kada je došao po nju, ali da još uvek nisu obavili razgovor, jer je bila iscrpljena i umorna. 

 Maja spava, dok se ne probudi i ne obavi razgovor sa advokatom ja neću davati izjave, tebi sam se javio i neću nikome više, jer sam ti obećao. Izvinjavam se svima, svi mi pišu i šalju poruke, ali ja ne mogu nikome da se javljam dok ne obavimo razgovor i nasamo, i sa advokatom, ja hoću da ispadnem fer prema svima. Od sutra ću vam biti na raspolaganju, ne znam šta se desilo još uvek, tako da ne mogu ništa konkretno da vam kažem, ali kada budem popričao sa ćerkom onda ću znati sve. Ja ću ostati prema svima korektan, ne želim da pričam još uvek ništa – govori Taki za Republika.rs i otkriva šta se dešavalo sa Majom nakon što su došli u stan:

youtube.com/Zadruga Official

Taki Marinković i Maja Marinković


Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar