Radio Balkanfox

Tanja brutalno o Jovani zbog haosa oko Stanivukovića: Sjaši Kurta, uzjaši Murta – to je njen moto!


Tanja Savić oglasila se ekskluzivno za Telegraf Jetset povodom navoda da je bila u vezi sa Draškom Stanivukovićem.

Pored odgovora na tu temu, Tanja je prokomentarisala i Jovanu Jeremić, od koje je i krenula informacija da je pevačica imala aferu sa izvesnim političarem iz BiH.

Savićeva je za Telegraf Jetset oštro prokomentarisala Jeremićevu, podsmevajući se delu njene izjave.

Svako ko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna, “sjaši Kurta, uzjaše Murta”, je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) – poručila je Savićeva za Telegraf Jetset.

Zbog ovoga smo pozvali Jovanu, koja nam je rekla:

- Tanju mnogo volim, poštujem i obožavam njene pesme. Fantastučnu stvar je uradila kada je otkačila onog tipa. Navijala sam za nju dok se borila za svoju decu, ali Tanja mora da shvati jednu stvar - ko god da ratuje sa novinarima, izgubio je bitku.

Podsetimo, sve je počelo od izjave Jovane Jeremić da je Tanja bila u vezi sa mladim političarem iz BiH, a nije reč o Miloradu Dodiku.

Nakon toga je za Telegraf Jetset otkrila još detalja.

- Sve se to navodno desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu - objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila:

- Ko će tu sve da popamti, koja je ko i koja je za šta. J*** lud zbunjenog (smeh). Sjahao Kurta da uzjaše Murta.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar