Radio Balkanfox
Tanja Savić gostovala sa političarem i Jovanom Jeremić, pa otišla iz Amidžija!

Tanja Savić gostovala sa političarem i Jovanom Jeremić, pa otišla iz Amidžija!

Voditelj Ognjen Amidžić snimao je prazničnu emisiju „Amidži šou“ u kojoj su gosti bili: Jovana Jeremić, Ivica Dačić, Tanja Savić, Branimir Nestorović, a nakon pola sata usledila je neprijatna situacija.

 

 

Name, kako saznaju mediji, pevačica Tanja Savić je nakon pola sata od početka snimanja emisije napustila istu i otišla bez reči.

Alo

 

 

 

Za sada nije poznato zbog čega je Savićeva besna napustila snimanje.

Inače, podsetimo voditeljka Jovana Jeremić je bila ta koja je u javnost iznela da su pevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković u vezi.

 

 

Inače, emisija će se emitovati u utorak na Pink televiziji.

 

 

E-stock

 

 

 

Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? – uz osmeh je otkrila Jovana.

 

 

Mediji su ubrzo objavili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznela još detalja o njihovoj navodnoj aferi.

Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu – objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila. Emisija će biti emitovana u utorka uveče.

 

 

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend