Radio Balkanfox

Tanja Savić i Darko Filipović


instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić bila je u vezi sa Darkom Filipovićem

Mediji i javnost ne prestaju da bruje o navodnoj ljubavnoj aferi pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića, koju je obelodanila voditeljka Jovana Jeremić, a malo ko se seća njenog prvog dečka iz ”javnosti”.

printscreen/youtube.com/tanja savic

Tanja Savić u navodnoj aferi sa Draškom Stanivukovićem

Naime, na početku karijere i svog uspona u pevačkim vodama, kao i pre odlaska u Australiju bila je u vezi sa svojim kolegom Darkom Filipovićem, a u periodu njihovog raskida on je otvoreno govorio o svemu:

– Nije mi žao što smo raskinuli i što nismo ostali zajedno. Više volim osobe koje su živahnije od ovih usporenih, i meni je ta njena usporenost mnogo smetala. Ne znam, ne bih voleo da mi je ona postala žena… I to što smo bili zajedno i to je previše, za mene – priča je Darko Filipović svojevremno za “Svet”.

youtube.com/pink.rs

Tanja Savić i Darko Filipović su bili u vezi na početku karijere

Nisam se nadao da će biti bahata i arogantna, ali… Mislim da ju je brak promenio, sve te silne obaveze, pa to putovanje u Australiju. Veoma je teško funkcionisati i ovde i tamo jer moraš da budeš ili ovde ili tamo. Mislim da je po povratku preterala sa željom da naglo vrati slavu. Trebalo je na drugačiji način da se vrati u kolosek, a ne odjednom! Skandali, ludila. Ona je dobar vokal i ima sve kvalitete da bude velika zvezda, ali ne treba preterivati. Pauza nije bila problem, onaj ko je voli slušaće je i posle pet godina, ali nema potrebe za skandalima da bi se skrenula pažnja. Mislim da je sve to suvišno – otvoren je bio Filipović, a dodao je i da se Tanja uvek razlikovala od tada najbolje drugarice Slavice Ćukteraš.

e-stock/M. ČUBRILOVIĆ

Slavica Ćukteraš i Tanja Savić bile su najbolje drugarice

– Tanja je takva kakva jeste, uvek je ista, samo što istina izlazi na videlo sa zakašnjenjem. Slavica je oduvek bila buntovnik i išla glavom kroz zid, pokušavala da istera svoje. Ona nije bila folirant. Što na um – to na drum, kaže ti u lice sve što misli, a Tanja nije takva. Tanja je mnogo njanjava, lenja… Ona je u fazonu pusti, kako ide, neka ide. Nije borac kao Slavica.

 

Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar