Radio Balkanfox
Tanja Savić i Jovana Jeremić u novom estradnom ratu, pevačica napustila emisiju zbog voditeljke, a povod je Draško Stanivuković!

Tanja Savić i Jovana Jeremić u novom estradnom ratu, pevačica napustila emisiju zbog voditeljke, a povod je Draško Stanivuković!


Razlog zbog kog je Tanja Savić napustila emisiju “Amidži šou” jeste Jovana Jeremić, saznaje gorepomenuti list.

Kako priča izvor, Tanja se požalila kako joj je Jovana sve vreme upadala u reč, zbog čega ova nije uspevala da odgovori na pitanja. Nakon otprilike pola sata, ustala je i otišla iz studija.

Alo

 

– Tanja nije mogla da dođe do reči, ni na jedno pitanje praktično nije mogla lepo i normalno da odgovori. Jovana joj je upadala u reč, što Tanja više nije mogla da podnese i napustila je snimanje – priča izvor za gorepomenuti list sa lica mesta, kojem se Tanja kasnije požalila.

– Iako će mnogi misliti da je Jovana možda Tanju isprovocirala pominjanjem Draška Stanivukovića, to se nije desilo. Nijednom nije spomenut – dodao je izvor.

AleksandarNalbantjan/Alo!

 

Podsetimo, nakon što je saznala da je Jovana ta koja je javno otkrila da se Tanja i Draško viđaju, Savićeva je rekla:

Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), “sjaši Kurta, uzjaše Murta”, je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) – poručila je Savićeva tada za gorepomenuti list.

OGNJEN AMIDŽIĆ ŠOKIRAN POTEZOM TANJE SAVIĆ Voditelj ispričao šta se desilo, pevačica sve ostavila u neverici

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE