Radio Balkanfox

Tanja Savić je prošlost! Političar pevačicu zamenio sa njenom koleginicom – Devojka napravila haos zbog fotki, pa usledio filmski obrt!


Čula sam, evo ekskluziva, da je jedan mladi političar bio sa Tanjom Savić u tajnoj ljubavnoj vezi – rekla je Jovana, a potom otkrila odakle je političar.

Printscreen You Tube

Draško i Tanja

Nije iz Srbije, iz Bosne je i nije Dodik – rekla je zagonetno Jeremićeva u emisiji.

Jovana je zatim otišla i korak dalje, te iznela pikanterije o Tanjinom odnosu sa njim.

Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi sa drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu – objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila:

printscreen instagram/jovanajeremicmilosevic

Jovana Jeremić

Ko će tu sve da popamti, koja je ko i koja je za šta. J*** lud zbunjenog (smeh). Sjahao Kurta da uzjaše Murta – rekla je voditeljka za “Telegraf”.

Nakon Jovanine izjave odmah je u medijima krenulo da se spekuliše da je misterijozni političar zapravo, gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, a da je treća osoba, tj. po Jovaninoj priči, Draškova “letnja šema”, niko drugi do rijaliti pobednice Kristine Kije Kockar.

printscreen

Tanja Savić

Naime, mediji su u avgustu ove godine brujali o druženju Kije Kockar i gradonačelnika Banjaluke u Crnoj Gori, tačnije Baošićima, te da se Stanivuković upravo zbog Kije posvađao sa devojkom Kristinom Beronjom.

Kija i Draško su se tada ceo dan kupali i vozikali skuterom u Baošićima na Jadranskom moru, a kada su slike i snimci osvanuli u medijima, gradonačelnikova lepša polovina navodno se naljutila, pisao je “Informer” tada. Ona ga je navodno pozvala, te su se posvađali i na kraju je Draško devojku otpratio sa Instagrama.

Instagram/Kija Kockar

Kija Kockar

Međutim, ubrzo je došlo do preoktera, njih dvoje su zakopali ratne sekire, Draško je ponovo zapratio svoju devojku, te je ona okačila fotografiju na kojoj su njih dvoje zagrljeni pozirali u bazenu, a gradonačelnik Banja Luke je podelio njenu objavu na svom profilu. Oboje su tada želeli da stave do znanja da su zajedno. Kija je povodom cele situacije rekla da joj je Stanivuković samo prijatelj, te da nema nikakve senzacije u celoj priči.

Draško i ja se samo družimo! Među nama nema ničeg, osim drugarstva – ponovila je Kija, koja je, čim je videla da su mediji saznali za njihovo druženje u Crnoj Gori, brže-bolje otpratila gradonačelnika Banjaluke sa Instagrama, iako ga je do tada uredno pratila.

Da podsetimo, izvor blizak političaru za portal “24sedam” ispričao je kako su Tanja Savić i Draško Stanivuković u januaru ove godine tri meseca proveli zajedno na Jahorini, te da su se viđali i u Banjaluci, gde je pevačicu gradonačelnik izvodio u luksuzne restorane, te da su šetali zajedno i gradom.

printscreen instagram

Kristina i Draško

Izvor je kao dodatni dokaz za svoju priču izdvojio i trenutak na Tanjinom nastupu, u Banjaluci, kada je pevačica Draška izvela na binu.

Ipak, ova romanska se, prema rečima izvora za medije, nakon nekoliko meseci okončala.

Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar