Radio Balkanfox
Tanja Savić pobegla iz emisije zbog Jovane Jeremić, pevačica nije mogla da podnese voditeljkino neprimereno ponašanje!

Tanja Savić pobegla iz emisije zbog Jovane Jeremić, pevačica nije mogla da podnese voditeljkino neprimereno ponašanje!


Prva ovogodišnja emisija „Amidži šou“ koja će se emitovati sutra uveče na TV Pink začinjena je ozbiljnim estradnim skandalom čije su glavne akterke pevačica Tanja Savić i voditeljka Jovana Jeremić.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, Savićeva je napustila snimanje šou-programa zbog ekstrovertne Jeremićeve, koja je ovaj put preterala s neprimerenim ponašanjem. Pored njih dve, u emisiji su gostovali i predsednik Savezne skupštine Srbije Ivica Dačić i doktor Branimir Nestorović.

Kako navodi izvor Alo!, snimanje emisije je krenulo kao i inače, ali je Tanja u jednom trenutku bukvalno nestala.

Foto: Ataimages

 

Počelo je snimanje i atmosfera je bila fenomenalna. Nakon pola sata snimanja Tanja je izašla iz studija i saopštila organizatorima emisije da neće nastaviti, i to zbog ponašanja Jovane Jeremić – kaže izvor i dodaje:

Tanja je ovako reagovala jer od Jovane nije mogla da dođe do reči. Kada je shvatila da ne može da se izbori sa Jovaninom potrebom da dominira u svakoj situaciji i da zbog njenog prekidanja i upadanja u reč nije mogla da odgovori skoro ni na jedno Ognjenovo pitanje, Savićeva je rešila da napusti studio i vrati se kući – rekao je izvor.

Istorija medijskog prepucavanja pevačice i voditeljke datira od trenutka kada je Jeremićeva javnost obavestila da je Tanja Savić u vezi s političarem Draškom Stanivukovićem. Činjenica je da je Tanji neprijatno zbog svega što je Jovana u javnosti izgovorila o njoj i Drašku, posebno jer je u nekoliko navrata naglašavala da zna mnogo detalja te veze i insistirala je na tome u intervjuima i tokom vođenja Jutarnjeg programa. Uprkos tome, ona je došla u emisiju i bila gošća Ognjena Amidžića.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Zvali smo Tanju Savić, ali se pevačica do zaključenja ovog broja nije javljala.

Voditeljka Jovana Jeremić kaže da je Tanja Savić napustila emisiju jer joj je bilo dosadno i nije mogla da učestvuje u konverzaciji.

Tanja je ustala dok sam odgovarala na pitanje, otišla u toalet i nije se vratila. Nisam ulazila u razloge njenog odlaska. Mislim da intelektualno nije mogla da se nosi sa Ivicom Dačićem, Branimirom Nestorovićem i sa mnom. Ona nema zajedničku temu sa nama i bilo joj je dosadno – rekla je voditeljka za Alo!.

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend