Radio Balkanfox

Tenzično u studiju na samom kraju emisije! Gledateljka ućutkala Nadicu pa joj očitala bukvicu koju neće zaboraviti! Hit! (VIDEO)


Žustro pred sam kraj!

U toku je emisija “Narod pita”.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je pozdravio novog gledaoca.

Gorica sa Kosova ovde. Dobro jutro! Jutro je pametnije od večeri, jel tako Dare? Ja bih volela da ti meni budeš zet! A Mare je moj zemljak! Jao da znate koliko vas poštujem cenim i volim. Ne znam zašto napadaju Nadicu – rekla je gospođa.

Svakog pobednika napadaju pa i mene, ja sam lagana – nasmejala se Nadica.

Hoćete li vi mene da slušate, ili ja vas? Nadice, ja znam, ne ja nego mnogo nas, zna kako ste došli do trona i to zahvaljujući vašoj ćerki. I ja bih volela da moja ćerka meni to priušti. Ne znam zašto vas napadaju, a što se tiče Marka on je odličan komentator. Ne znam zašto ste vi podržalu Lunu, to mi nije jasno – viknula je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

To jesu priče za malu decu, i to smo zaboravili pa to prelazu u bajku, pustite to – navela je Nadica.

Vi ste zaboravili, ja nisam, neću da pustim! – viknula je ponovo gospođa.

Lepo je vama Mića rekao, neću da vređam, vi meni možete da budete majka, ja sam sedamdeseto godište – anastavila je gledateljka.

A izvinjavam se, mislila sam da ste stariji po glasu i stavovima – rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo moje kuče laje i ono se buni – rekla je gospođa.

Opustite se, ja sam majka Kije, znam odlično šta smo prošle, to je sve sada zaboravljeno, da vam kažem nešto – rekla je Nadica.

Ma ne možete vi meni ništa da kažete, nego da me slušate! Vi ne znate koliko sam ja plakala zbog vaše ćerke. Ne brinite, doći ću ja u vaš restoran gde radite! – viknula je gledateljka.

Meni je žao što ne ulazite u peticu – rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sumiramo utiske, ko vas je iznenadio kada pogledate sada unazad? – pitao je Darko.

Od ljudi koje sam tamo upoznao, Fran i Anđelo – kratko je rekao novinar.

Mene je Fran iznenadio, nisam očekivala da će biti tako korektan. Mogu da nabrojim mnoge koji mi se javljaju, tipa Sanja, Matora i slično, ne bih nekoga da zaboravim. Drago mi je što je tako – rekla je Nadica.

Nadica se ja i družimo i čujemo, nije mi to neko iznenađenje. Jedino ako imam neku predrasudu onda se iznenadim – dodao je Marko.

Eto Frana kad vidiš pomnisliš sve i svašta a bolji je od svih zajedno, to su te predrasude. Anđelo takođe vaspitan, kulturan, to što se malo ku*vaju to je drugo – nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar