Radio Balkanfox
Teodora Bilanović hospitalizovana, Milan Janković Čorba je maltretirao!

Teodora Bilanović hospitalizovana, Milan Janković Čorba je maltretirao!

Učesnica “Zadruge”, Teodora Bilanović, navodno je u teškom stanju primljena na psihijatriju, jer ne može da se oporavi od navodnog nasilja MIlana Jankovića Čorbe, aktuelnog zadrugara.

Printscreen

 

Teodora je preksinoć iza ponoći, navodno primljena potpuno izbezumljena na pregled na psihijatriji bolnice na Dedinju, iako ta ustanova nije bila dežurna. Otečenih očiju od plača, licem umazanim od razlivene šminke i sa natopljenom zaštitnom plavom maskom preko usta i nosa od suza, Teodora je navodno teško govorila, klimala je glavom i odmahivala, a u rukama je držala papir iz policije na kojem je pisalo da je žrtva porodičnog nasilja. 

Pored osnovnih podataka o njoj i njenom partneru, inače, aktuelnom zadrugaru Milanu Jankoviću Čorbi, u izveštaju policije navodno stoji navedeno da je njemu izrečena mera zabrane prilaska Bilanovićevoj. 

Foto: Youtube/Printscreen

 

Devojka je bila potpuno van sebe i u teškom psihičkom stanju zvonila na vrata neurologije, gde joj je rečeno da ide u bolnicu “Laza Lazarević”. No, kako nije bila u stanju da ode do “Laze”, jer je neprestano plakala, tresla se, drhtala i skrušeno sedela na klupi kod ulaza, lekarka sa neurologije je pozvala psihijatrijsku bolnicu i Teodora je ipak primljena na psihijatriju “Dragiše Mišović”. Ono što je devojku iz Banja Luke, koja živi u Švedskoj dovelo u bolnicu je nervni slom i psihički napad zbog nasilja koje je doživela od aktuelnog Zadrugara Milana Jankovića Čorbe sa kojim je živela u vanbračnoj zajednici do nedavno kada je doživela da bude žrtva njegovog nasilja – ispričao je izvor za gorepomenuti list. 

KRIJE SE U IZNAJMLJENOM STANU Maja Marinković pognute glave, komšije je razotkrile: Od sramote ne ide napolje!

BONUS VIDEO:
Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar