Radio Balkanfox

Teodora pozirala na wc šolji, pa pitala pratioce koja fotka im je najbolja: Odgovori su hit!


Pevačica Teodora Džehverović često je u centru medijske pažnje zbog svojih aktivnostima na društvenim mrežama, a njene najnovije objave ponovo su najkomentarisanije.

Naime, Džehverovićeva se oglasila iz Beča i objavila tri nove fotografije, a sve je iznenadilo što je tip-top sređena pozirala dok je sedela na wc šolji..

Ona je u beloj izazovnoj kombinaciji pozirala u toaletu, što je mnoge njene pratioce iznenadilo, ali mnogi su i pozdravili želju pevačice da uradi nešto neobično i drugačije.

U opisu fotografija koje je objavila, pevačica je pitala svoje pratioce koja im je najlepša, a odgovori su pravi hit.

Dok su neki komentarisali kako izgleda kao bomba, drugi su je pitali šta je radila kada se slikala na wc šolji.

"Najbolja ti je ova na šolji", "Predobro izgledaš", "Ne znaš šta ćeš sa sobom", "Sad ću i ja ovako da se slikam", "A šta si radila na wc šolji?", "Sve su lepe", "Meni ove na kojima nisi na wc šolji, jer se nužda ne vrši na poklopcu", samo su neki od komentara.

Inače, Teodora i njen dečko Nino a će neko vreme biti razdvojeni zbog njegovih poslovnih obaveza, a oboje su posebno emotivni zbog toga. Džehverovićeva je na Instagramu nedavno podelila stori sa aerodroma na kome ispraća Nina u inostranstvo.

- Znaš da sam svim srcem uz tebe! I kad sanjaš, i kad igraš, i kad padneš, tu sam! Tvoj prijatelj i tvoja iskrena podrška! Voli te tvoja ludača. Ne ide gas, ni gasolina, ide Nino Čelebić - napisala je Džehverovićeva.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar