Radio Balkanfox

Ti si Filipu Caru samo IGRAČKA! (VIDEO)


TI SI SE U SVOJOJ GLAVI VEĆ RAZVEO OD MENE! Dalila potpuno RAZOČARANA, Dejan joj poručio: Ti si Filipu Caru samo IGRAČKA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Zadruga

Nakon emisije “Pretres nedelje” Dalila i Dejan Dragojević su jeli u dvevnoj sobi, pa popričali o temama koje su se pokrenule za vreme emisije.

– Ti si se u tvojoj glavi već razveo od mene. Pričaj malo sa drugim ljudima – rekla je Dalila.

– Ja razumem sve, ali ti govorim iz moje situacije, mislim da si mu igračka – rekao je Dejan.

– Loše sam. Neću da plačem. Čudno se osećam, loše, u jednom trenutku loše, u jednom sam dobro, u drugom ne zhnam šta hoću, i tako dalje. Imam osećaj da sam bila učaurena, da sam se sklopila sa sredinom i tek kad sam došla ovde sam uvidela neke stvari. Ne znam šta bih rekla a da ne napravim neku grešku. Ja želim samo da budem ono što jesam, ako mi je danas lepo da tako i bude. Dejan me pritiska na neki način, ja razumem da je njemu teško, nije navikao na sve ovo, ali rekla sam mu da prihvati činjenicu i da treba da se ponaša kao na početku veze i sve me guši. Sve mi se skupilo, znam da izgleda da sam srećnija svuda nego sa Dejanom. Izgubila sam sebe u svim trenucima koji su nam se dešavali. Htela sam uvek da pobeđujem, da isplivam iz svega. Prelila mi kap čašu – rekla je Dalila u emisiji.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar