Radio Balkanfox

TI SI SILEDŽIJA, BESKUĆNIK I MEČKA BOŽANA: Subotićeva brutalno udarila na Janjuša, vređala ga na sve moguće načine, pa se dotakla i deteta! Niko nije


Šok!

U toku je Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Glasali ste i za najuobraženiju zadrugarku. Po glasovima publike u pitanju je Aleksandra Subotić. Šta misliš ti Janjuše? – pitao je voditelj.

I ja to mislim, ali nisam hteo da je spominjem uopšte. Ona je najuobraženija zadrugarka koja je ikad ušla u Zadrugu. Nije zanimljiva, ona može samo da se nakači na Deniz ili na mene. Na mene je pokušala ali to kod mene ne prolazi. Pokušava da bude zvezda, da dokaže da je moralna gormada, da se udala za ne znam koga. Što se tiče mene tiče može samo da pokušava ali ne prolazi – govorio je Janjuš.

Čovek koji se druži sa oralnim gromadama ne može da me uvredi. Ti si sek*ualni manijak i siledžija. I beskućnik. Za hiljadu dinara igraš kao mečka, za ovakve šljamove ću uvek biti uobražena. Čovek koga njegovo dete gleda u onakvim situacijama, meni nešto kaže,a pružio je svojoj porodici takav blam – dodala je Subotićeva.

Da li ti možeš meni da kažeš da sam ja svojoj porodici pružio blam? Ajde da je Mića rekao pa i ajde. Neću te vređati pričaj šta hoćeš. Kuka i plače a onda se vraća i smeje se, nije normalna – govorio je Janjuš.

Znam da mora da vrati jednoj ženi pare jer mu je pomogla da se izvuče iz kockarskih dugova, ali vratićeš joj pare – navela je Subotićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: J. M. Đ.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar