Radio Balkanfox
Tiktoker Aleksandar Mojić Mojke objavio tužne vesti, tragedija u njegovom domu, porodica zavijena u crno!

Tiktoker Aleksandar Mojić Mojke objavio tužne vesti, tragedija u njegovom domu, porodica zavijena u crno!

Poznatom influenseru i toktokeru Mojketu preminuo je član porodice, a on se potresnim rečima oprostio na društvenim mrežama.

Aleksandar Mojić poznatiji na društvenim mrežama kao Mojke imao je smrtni slučaj u porodici, o čemu je obavestio svoje pratioce na Instagramu. Naime, Mojketu je preminula baka, za koju je bio vezan, a on je objasnio svojim pratiocima da će se za života kajati to što nije obavio poslednji poziv sa njom.

Foto: Youtube/Printscreen

 

– Nekad je kasno reći izvini. Ne kažete, pa se posle toga kajete, a nema nazad. Niti će ikada više biti. Nažalost. Nekada taj jedan poziv rešava sve. Poziv koji traje nekoliko minuta, ali njima znači ceo život. Oni će o tome pričati svojim komšijama, prijateljima i budite sigurni da ćete im namamiti osmeh na lice, pa bar narednih nekoliko nedelja. Njih male stvari čine srećnim, a nama je to ništa. Ja taj poziv nisam obavio. A morao sam, imao sam potrebu. I sada mi je žao. Nažalost kasni je i reč izvini gubi svoju smisao, ako ga je ikada i imala. Izvini baki. Volim te – napisao je popularni tiktoker na Instagramu, a potom objavio sliku sa svojom sad već preminulom bakom.

Foto: Youtube/Printscreen

 

OGLASILA SE GOCA BOŽINOVSKA Nakon veridbe sina i Bojane, pevačica im je poručila ovo!

BONUS VIDEO:
Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar