Radio Balkanfox

Tom Kruz preterao sa botoksom? Glumac otečen, društvene mreže se usijale od komentara


Glumac Tom Kruz u nedavno se pojavio na bejzbol utakmici u San Francisku, a njegovo prisustvo nije prošlo nezapaženo.

Proslavljeni glumac bio je u društvu sina Konora, kog je usvojio u braku sa Nikol Kidman. Na snimku sa pomenutog događaja Kruz je nasmejan i vidno raspoložen, a obožavatelji su primetili da izgleda drugačije nego ranije.

Naime, korisnici Tvitera se pitaju što se dogodilo sa njegovim licem. Nije im jasno da li se Tom ugojio ili mu je lice iz nekog razloga otečeno.

"Tome, šta si uradio sa svojim divnim licem? Tako sam se razočarala kada sam te videla na tribinama. Prestani da stavljaš s*anja u svoje lice, molim te", "Ili je uradio nešto s licem ili se ugojio", neki su od komentara.

Bilo je i onih koji su branili Kruza od negativnih komentara.

"Ne volim Toma, ali stvarno mi je muka od toga što se na Tviteru sprdaju ljude zbog njihovih promena u težini. Ljudi mogu dobijati ili gubiti na težini i to stvarno nije vaša stvar", "On i dalje izgleda odlično za svoje godine", pisali su ljudi.

pak, ovo nije prvi put da se vodi polemika o licu Toma Kruza. Na dodeli nagrada BAFTA 2016. godine, glumac se pojavio u odličnoj formi, ali skamenjenog lica, te nije bilo sumnje da je radio bootks. Njegovo lice bilo je u potpunosti "ispeglano" bez ijedne bore i kad se nasmejao fotografima svima je bilo jasno da je Tom "nešto radio". Ipak, on nikada nije komentarisao ovu temu.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar