TOMA PANIĆ JE GEJ! Nadežda tvrdi da je to ISTINA, sa ovim OTKRIĆEM skroz ga je SAHRANILA, otkrila sve DETALJE!

Podelite ovu vest


Nakon što je Toma Panić počeo da iznosi pikantne detalje iz ljubavnog života nevenčane supruge Nadežde Biljić, mediji su pozvali pevačicu. Ona je u ekskluzivnom intervjuu za demantovala sva Panićeva izlaganja, pa otkrila u kakvom je odnosu sa njegovom porodicom, ali i da priprema nekoliko tužbi.

Takođe, Nadežda se osvrnula i na aktuelnu situaciju sa Ivanom Nikolić, pevacicom iz grupe “Hurricane”, za koju je Toma tvrdio da je imao intimne odnose s njom u toaletu jednog prestonickog kluba.

foto: Printscreen

Na pitanje  novinarke kako je, Nadežda je osula paljbu po svom nevenčanom suprugu Tomi Paniću.

– Ne mogu da ostanem imuna na kada otac mog deteta pljuje po meni, ne želim da ćutim. Čovek laže da to nije normalno. – počinje Nadežda.

Pevačica nije sigurna da li su razlozi njegovih laži nemoć ili mržnja prema njoj.

– Mislim da je to sve iz mržnje prema meni. Imao je kaznu u Svilajncu i nije imao gde da ode. On je jedan ženomrzac i latentni gej! – dodaje Nadežda.

foto: Printscreen Instagram

– On meni nema zbog ćega da se sveti, pošto on ne može da se pomiri sa mojom prošlošći. Rekla sam mu da ide da kupi nevinu ženu ako mu ja ne valjam. Mnogo voli da naređuje, želi damu koja će da ćuti, a on da priča umesto nje. – nastavlja Nadežda.

Pevačicu jako potresa to što se Panić ne raspituje o zdravlju deteta i bitniji mu je rijaliti.

– Briga njega kako je dete, sve što ga u životu interesuje su pare u majka. – dodaje pevačica.

Bonus video:

(Espreso.rs / Alo.rs)

Izvor:Espresso

Radio Balkanfox

Dodaj komentar