Radio Balkanfox

Topalko se OGLASIO nakon što je odjeknula vest da njegova nekadašnja navodna LJUBAVNICA ulazi u Zadrugu 5 da ga raskrinka!


N.M. |

U “Zadrugu 5”, između ostalih, ulazi i Irma Sejranić koja je, prema saznanjima domaćih medija, navodno imala aferu sa pevačem Milanom Topalovićem Topalkom pre tri godine.

Milan Topalović Topalko • Milen Vesović / RAS Srbija

Kako prenosi “Kurir”, to je bilo nakon Irminog učešća u “Parovima”, nakon čega je ona poželela da postane pevačica. Preko menadžera je stupila u kontakt sa Topalkom i on je rado pristao da joj pomogne u karijeri. Duet su snimili, a Sejranićeva je osim te pesme objavila još nekoliko. Ipak, od njene karijere nije bilo ništa, ali zato je navodno uspela da smuva oženjenog kolegu.

Njih dvoje navodno se se viđali neko vreme i to je trajalo sve dok Topalko nije odlučio da ostavi Irmu, iako joj je govorio da je voli i da će s njom ostati do kraja života. To je veoma povredilo Sejranićevu, koja je sad odlučila da uđe u “Zadrugu” i da mu se javno osveti za to šta joj je uradio.

Zadruga 5
Zadruga 5

Irma je već u karantinu pred ulazak u rijaliti tako da nije bila dostupna za komentar, dok je Topalko za spomenuti medij ovim povodom izjavio:

– Ne verujem da je ona to rekla. Pa ljudi, gde će ona onako mlada i lepa da bude sa mnom ovako starim i nikakvim?! (smeh) Mi smo snimili duet 2018 godine, družili smo se, bili smo u istom društvu na javnim mestima mnogo puta, ali nismo bili u emotivnoj vezi.

Milan Topalović Topalko
Milan Topalović Topalko

Kako izgleda njegova supruga, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar