Radio Balkanfox

TREBALO JE DA TI LUPIM ŠAMARČINU! Brendon žestoko opleo po Filipu, pa otkrio da je Car pretio Maji batinama!Branislava Radonjića Brendona, gostovao je u emisiji “Pitam za druga“, pa je tom prilikom izneo detalje manje poznate javnosti.

Družim se sa Majom, jedino sa Filipom ne pričam. Ponašao se nenormalno, svađao se stalno sa Majom, vozio je 200 na sat, mene je stalno prozivao. Od tad s njim ne pričam, blokirao sam ga na Instagramu. Čak mi je i pretio što sam te snimke druženja objavio na svom Jutjub kanala, ali oni su svi znali da ja vrtim telefon u kolima i da snimam u određenim situacijama – priča Radonjić, pa nastavlja:

Ne znam tačno zbog čega su se Maja i Car svađali, on je bio nešto nervozan, a Maja je jurcala po neke haljine, pa onda Maja nije znala da postavi navigaciju na telefonu, a onda je on počeo da psuje i rekao Maji: “Trebalo je da ti lupim šamarčinu kao što sam onoj opalio…” Nebitno kojoj osobi, neću da kažem, ali kao da dođe sebi, Maja se tako ponaša zato što nije dobila šamarčinu – kaže bivši zadrugar.

SAD ĆE DA KOCKA I PIJE SA ZOLOM! Zadrugari zgroženi ponašanjem Miljane Kulić, pa opleli najstrašnije po njoj!

BONUS VIDEO:

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar