Radio Balkanfox
Trenutno mi je malo teško…

Trenutno mi je malo teško…


Kanadski pevač Šon Mendez (23) objavio je video na Instagramu u kome je otvorio dušu i objasnio kako se oseća nakon raskida sa Kamilom Kabeljo. On je pričao i o svojoj novoj pesmi „It’ll Be Okay“ pjevač pa priznao da mu je jako teško na društvenim mrežama nakon raskida sa Kamilom.

– Samo sam hteo da napravim mali video i zahvalim se svima koji su se poistovetili s pesmom „It’ll Be Okay“ i objavljivali videe na TikToku. Trenutno mi je malo teško s društvenim mrežama, ali imam puno ljudi koji mi šalju video snimke i govore mi šta se događa – rekao je Šon.

On je nakon toga pesnički govorio o ulozi koju muzika ima u njegovom životu.

Profimedia

 

– Mislim da je, kada stvaram muziku, krajnji cilj otkrivanje vlastite istine. Kada pišem pesme, dosta koristim muziku kao platformu da mogu doći do mesta u sebi do kojeg ne bih mogao doći samo razgovarajući s ljudima ili razmišljajući o tome – rekao je Mendez.

Njegovi iskreni komentari došli su nakon što se njegova bivša devojka Kamila povukla s društvenih mreža. U nedelju je na svom Instagramu obavestila svojih 60 miliona pratilaca da će biti „offline“ do kraja godine.

– Idem na mali detoks na društvenim mrežama do Nove godine – napisala je Kamila.

Iako je uzela mali odmor pevačica je ostala jako zaposlena tokom Božića. Prošle nedelje izvela je marijači verziju božićnog klasika „I’ll Be Home For Christmas“ za američkog predsednika Džoa Bajdena u Beloj kući.

Profimedia

 

Podsetimo, bivši par je u zajedničkoj izjavi nedavno na Instagramu objavio vest o raskidu. Izjava je glasila:

– Pozdrav svima, odlučili smo da raskinemo našu romantičnu vezu. Započeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavićeno da budemo najbolji prijatelji. Jako cenimo vašu podršku od početka i idemo napred – stajalo je u saopštenju.

Kamila i Šon zabavljali su se od 2019., nedugo nakon što je objavljen njihov hit duet „Senorita“.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend