Radio Balkanfox

TUGA! ĆERKA MIŠE ALEKSIĆA ŽIVI U KOŠMARU! Porukom koja TRESE REGION oprostila se od OCA!

Podelite ovu vest


On je bio na lečenju od korona virusa u KBC “Bežanijska kosa”, a stanje mu se pogoršalo i bio je prebačen na respirator.

foto: Printscreen

– Još uvek čekam da se probudim iz ovog strašnog košmara i potrčim ti u zagrljaj tvoje neizmerne ljubavi. Danas je sa tobom umro veliki deo mene, scena rokenrola i život je siromašniji za jedno beskrajno dobro, pozitivno i pošteno biće. Više ništa neće biti isto, ni miris vazduha, ni zvuk gitare, ni porodično putovanje, ni ukus naše omiljene klope, ni sreća u sitnicama koje priređujemo jedno drugome, ni strah od gluposti i zezanje naših internih fora – počela je Mina i dodala:

– Beskrajno mi nedostaješ, ali tvoja energija će zauvek živeti u meni, mami, u mojoj deci, ostavio si trag iza sebe koji će biti večan kao i moja ljubav prema tebi. Hvala ti tata što si naučio da budem ovo što jesam i što ćemo se zbog tebe boriti mama i ja hrabro ovako kao i ti. Hvala svima koji su bili i biće uz nas. Volim te van granica života Ćaki, nebo je bogatije za muzičku scenu sada, srećan put na novom putovanju koje te čeka, ne zaboravi svoju gitaru. Vidimo se gore, čuvaj me do tada – poručila je njegova naslednica.

I on, i lekari iz KBC “Bežanijska kosa”, borili su se do kraja. Na nesreću, dogodilo se najgore. Miša je bio “pokretačka snaga” Riblje čorbe, i bendu je posvetio ceo život. Šomi brate, neka ti je laka crna zemlja – stoji u čitulji koju potpisuju Bora, Vicko, Džindžer, Nikola, Joca, Bane i drugi.

Miša Aleksić je od 13. novembra bio na lečenju od korona virusa u KBC “Bežanijska kosa”, a stanje mu se pre nekoliko dana pogoršalo i bio je prebačen na respirator. Nažalost, juče je izgubio bitku i preminuo.

Brojni prijatelji i kolege sa javne scene na društvenim mrežama iskazuju svoju tugu i opraštaju se od velikog muzičara.

Bonus video:

 (Espreso.rs/Blic)

Izvor:Espresso

Radio Balkanfox

Dodaj komentar