Radio Balkanfox

Tuga ne jenjava: Šaban Šaulić bi danas napunio 70 godina, njegova ćerka ganula sve objavom (FOTO)


Kralj narodne muzike Šaban Šaulić danas bi napunio 70. godina. Tuga za preminulim pevačem ne jenjava, a njegova ćerka Ilda danas je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju, ostavivši jaku poruku.

Naime, ona je napisala broj 70 i stavila dva emotikona u obliku srca koja pokazuju svu ljubav koju oseća prema njemu. Pevačica je podelila jedan od brojnih trenutaka koje je provela sa ocem, a poruke podrške su se samo nizale.

 

Šabanovi hitovi poput „Dođi da ostarimo zajedno”, „Kraljice moga srca”, „Meni je sa tobom sreća obećana”, „Bio sam pijanac”, „Šadrvani”, nikada ne blede i bez njih nijedno slavlje ne prolazi.

Ilda je osim ove fotografije objavila još jednu sa nastupa gde otac i ćerka stoje nasmejani na bini i pevaju.

Ilda Šaulić, Printscreen Instagram/ildasaulic

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je 17. februara 2019. godine u saobraćajnoj nesreći u Bilefeldu, u Nemačkoj, dok se vraćao sa nastupa.

Prema pisanjima domaćih medija, navodno će naredne godine početi suđenje Alsinu Leventu, koji je priznao krivicu za saobraćajku koja je dogodila u Nemačkoj.

Prvo ročište zakazano je za 20. januar 2022. godine, samo mesec dana uoči trogodišnjice stravične nesreće u kojoj je Šaulić izgubio život zajedno sa svojim klavijaturistom Mirsadom Kerićem, dok je njegov kum Slobodan Boban Stojadinović teže povređen. Prema daljim navodima, suđenje će se održati u mestu Giterslou, gde se nesreća i dogodila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar