TVRDI DA JE ZARAĐIVAO VIŠE OD BRENE!? Ivan Gavrilović je sada u ”Parovima”, a evo kako se hvalio pre nekoliko godina!

Podelite ovu vest


I.H.R |

Ivan Gavrilović je pre tačno dve i po decenije postao deo srpske estrade, kada je izbacio hit “200 na sat”, te je samim tim postao začetnik novog muzičkog pravca: dens-turbo-folka.

Ivan Gavrilović
Ivan Gavrilović • Screenshot YouTube / youtube

Danas i dalje živi od muzike, te je aktivniji čak nego pre, sa tom razlikom da više ne peva po diskotekama i klubovima nego na svadbama i proslavama. Redovno se pojavljuje i u rijaliti programima poput ”Zadruge” i ”Parovi”.

Sećajući se devedesetih godina prošlog veka, Ivan ističe:

– Bila su to teška vremena, ali ja to nisam osećao. Mnogo para sam imao. Imao sam veću cenu nastupa nego Brena, minimum 10.000 maraka na veče – otkrio je Gavrilović za Kurir.

Ivan Gavrilović
Ivan Gavrilović • Rajko Ristić / RAS Srbija

– Potrošio sam sve. Ma bilo je to opasno vreme, puno kriminalaca, nisam smeo da pokazujem da imam love jer bi se onda neko nakačio i uzimao mi reket. Nisam bio bahat. Znao sam da se vozim po gradu i kupim ljude sa stanica jer GSP nije funkcionisao, i onda ih razvozim po naseljima gde žive. Pa odem kod žene koja prodaje sladoled i kupim ceo frižider, pa to podelim klincima koji se tu nađu – dodao je pevač, zaključujući priču rečima:

– Svakog vikenda imam tezgu na nekoj svadbi. Nekad radim sam, a nekad idemo Doktor Igi, Husa, ja i još neko iz te ekipe, odradimo po jedan blok dens muzike. Ti klinci koji su nas slušali sa četiri-pet godina sada se žene i udaju, pa onda zovu nas da im ulepšamo dan. Moja pesma “Došao sam da te ženim” za njih je kao himna.

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar

U trendu