Radio Balkanfox
U Nemačkoj se SKLONIO od svega!

U Nemačkoj se SKLONIO od svega!

Odnos Žike Jakšića i starijeg sina Andrije Jakšića prošao je ozbiljan test, kada je producentov naslednik doneo neočekivanu odluku, koja je njegovog oca prilično iznenadila.

Naime, kako je okriveno, starijem sinu Žike Jakšića veoma smeta da se eksponira u medijima. On svoj život želi da provodi daleko od očiju javnosti, te se preselio u Nemačku gde je i odrastao, a tome je prethodilo njegovo venčanje sa dugogodišnjom devojkom, koje se odigralo 6. maja prošle godine.

Da mu očeva i sopstvena popularnost smeta, svedoči i to da je producent potvrdio Andrijinu odbojnost prema javnom životu.

Žika Jakšić
foto: Printscreen Instagram

– Moj sin ne voli da se provlači po medijima, niti da mu se slike vide u novinama, da može da bira izabrao bi da bude nepoznat, ali šta je tu je. Oženio se dugogodišnjom devojkom, vole se i obavili su taj čin zbog sebe. Venčanje je bilo u Nemačkoj u momentu kada je bio veliki talas pandemije, pa su sem mladenaca bili samo kumovi, koji su naknadno došli. Ja mogu samo da kažem da sam srećan zbog njega. To da li će biti svadba i neko veselje, to je na njima da odluče, nije na meni da pričam – rekao je Žika, prenosi “Svet-scandal” .

Iako je vezan za oca, Andrija Jakšić je napravio ovaj potez kako bi sačuvao svoju privatnost, te je i više nego očigledno da ga je otac podržao i da njihov odnos nije narušen. Ipak, Žiki vrlo verovatno nedostaje sin sa kojim je često provodio vreme zajedno i na kojeg je neizmerno ponosan.

Bonus video:

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Svet-Scandal)
Espreso

radiobalkanfox

Dodaj komentar