Radio Balkanfox

UDARAO I PSOVAO, A ONDA I POPIO PRIJAVU?! Učesnik rijalitija NAPAO DEVOJKU, UZNEMIRUJUĆ SNIMAK! (VIDEO)

Podelite ovu vest


UDARAO I PSOVAO, A ONDA I POPIO PRIJAVU?! Učesnik rijalitija NAPAO DEVOJKU, UZNEMIRUJUĆ SNIMAK! (VIDEO)

Foto: Print Screen Youtube

Bivši učesnik “ParovaNemanja Stamatović Žabac, koji je napao je devojku M.J. u jednom lokalu na Novom Beogradu, dobio je, kako saznajemo, prekršajnu prijavu.

Protiv Nemanje Stamatovića Žapca nakon ovog incidenta podneta je prekršajna prijava, a on je, podsetimo, u ponedeljak oko devet sati ujutru u Bloku 61 na Novom Beogradu napao devojku M.J. tako što ju je najpre gurao.

Nemanja Stamatović Žabac
foto: Print Screen Youtube

– Došao je u lokal. Seo je za sto, a potom je počeo da viče kako treba da izađem iz lokala i da stavim katanac, jer je to njegov lokal. Mi zakupljujemo taj lokal od njega i suprug i njegov drug su mu unapred sve platili. Rekla sam mu da neću da zaključam lokal, a on mi se uz salvu uvreda i psovki unosio u lice i pretio mi – prepričala je dramu M. J. za domaće medije.

Ona je dodala da je Stamatović nakon toga krenuo ka vratima.

– Besno je šutirao vrata, psovao mi je majku i decu. U jednom trenutku me je jako gurnuo, umalo nisam pala. Pokušala sam da se sklonim iza šanka, ali je on išao za mnom i sve vreme vikao kao lud. Rekla sam mu da ću da zovem policiju, ali on me je udario po ruci u kojoj sam držala telefon. Potom me je obema rukama uhvatio za vrat. Instinktivno sam krenula da se odbranim, ali sigurna sam da to ne bih mogla da ga muškarac koji je bio tu nije odvojio od mene – objasnila je potresena žena.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Filip Vukosavljević

09:07

ESPRESO INTERVJU: Filip Vukosavljević

(Espreso/Blic)

Izvor:Espresso

Radio Balkanfox

Dodaj komentar