Radio Balkanfox

Uhapšen bivši dečko Kajli Džener! Reper pretukao devojku, ona objavila slike povreda


Bivši partner rijaliti-zvezde Kajli Džener (24), reper Tajga (31), uhapšen je zbog teškog porodičnog nasilja, a određena mu je i kaucija u iznosu od 50 hiljada dolara.

Tyga se u Los Anđelesu dobrovoljno predao policiji uoči optužbi njegove bivše devojke Kemerin Svanson, koja je na Instagramu objavila fotografije navodnih povreda koje joj je on zadao, piše TMZ.

Reper je hteo da objasni policajcima svoju stranu priče, nakon što ga je Kemerin optužila da ju je grubo napao tokom svađe u njegovoj kući.

Bliski izvori za TMZ tvrde da je Kemerin jedan dan oko tri sata ujutru vidno uzrujana posetila repera. Tada je ispred njegovog doma izbila žustra svađa. Tajga ju je pustio u kuću, gde se njihova glasna svađa nastavila. Kemerin tvrdi da ju je tada reper udario i zadao masnice po licu i telu.

Nakon toga je Kemerin objavila niz Insta-storija uznemirujućih fotografija svojih povreda.

- Tako mi je neugodno što je do ovoga moralo da dođe, ali se moram zauzeti za sebe - započela je.

- Bila sam emocionalno, psihički i fizički zlostavljana i ne želim to više skrivati - napisala je na fotografiji koju je objavila na društvenim mrežama.

Tajga i Svanson svoju su vezu objavili u februaru ove godine. Manekenka i suvlasnica modnog brenda Meaning of Mine tada je na društvenim mrežama podelila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se drže za ruke.

Pet meseci kasnije šuškalo se da su se evrili, jer je Svanson viđena s prstenom koji je imao dva velika dijamanta na levoj ruci, ali to nije potvrđeno od strane para.

Podsetimo, optuženi reper pokušao je da zavede i hrvatske starlete, Soraju Vučelić i Avu Karabatić.

Naime, crnogorska starleta Soraja Vučelić (34) na društvenim mrežama ima više od 380 hiljada pratilaca, a mediji su prošle godine pisali o tome da ju je muvao poznati američki reper Tajga. Zapratio ju je na Instagramu, ali ona mu to nije uzvratila.

Soraja nije bila jedina meta repera. Starleta Ava Karabatić (32) takođe redovno na Instagramu deli provokativne fotografije, ali i poruke koje joj svakodnevno pristižu. Splićanka je tako prošle godine tvrdila da joj se javio Tajga.

Za razliku od Soraje, Ava je njega zapratila i lajkovala mu nekoliko fotografija. Potom je objavila kako joj je kratko napisao: "Zdravo".

Avaje odmah na svom Insta-storiju objavila svoj žustri odgovor:

- Nisam plastična lutka kao tvoja bivša, Kajli. Nastavi tražiti, na Balkanu imaš puno plastičnih stvorenja, nećeš se razočarati. Srećno - odgovorila je tada Ava reperu.

(Telegraf.rs)





Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar