Radio Balkanfox

Umro Marko Živić, kolege u suzama


ST/N. MANDIĆ

Umro Marko Živić

 

Glumac Marko Živić nakon duge i teške bolesti izgubio je najvažniju bitku u životu, a prijatelji i kolege su i dalje u šoku!

Marka svi pamte kao nasmejanog i vedrog čoveka, koji nikome nije želeo zlo, a njegov rad i delo će zauvek živeti među nama. Kulte uloge po kojima ćemo pamtiti Živića, iznedrile su čuvene replike koje se i danas prepričavaju među svim generacijama.

No, izgleda da je Marko sebi poslednjom ulogom predosetio tragičnu sudbinu. Naime, Marko je igrao u seriji ,,Branilac”, koja se emituje na RTS. Ovog utorka bila je poslednja epizoda u kojoj je Marko Živić glumio, a ujedno i skončao svoj život tumačeći ulogu Uroša.

Markov prijatelj i kolega Jug Radivojević oglasio se nakon informacije o tragičnoj sudbini Živića i za portal Republika.rs prokomentarisao koliko mu je sve ovo teško palo.

Velika tragedija. Izgubili smo našeg Marka…bio je simbol radosti života, uvek nasmejanog deččckog izraza, plenio je svojim šarmom i lakoćom življenja. Ostale su divne uloge ali nažalost i one brojne neostvarene u vremenu koje nije dočekao. Otišao je prerano i tiho, skromno kako je i živeo…uvek pažljiv da nekoga ne uvredi i plemenit da svakome pomogne. Mnogo će nedostajati svima nama u BDPu…a verujem i svim kolegama i publici širom regiona. Čuvaćemo zauvek uspomenu na našeg Marka – izjavio je Jug Radivojević.Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar