Radio Balkanfox
UNEO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA – MUK U BELOJ KUĆI! Raskrinkao Dejana: Sa dalilom si iz osvete, niko ti ne veruje da je voliš!

UNEO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA – MUK U BELOJ KUĆI! Raskrinkao Dejana: Sa dalilom si iz osvete, niko ti ne veruje da je voliš!


Vesna Rivas je takođe imala komentare, ali ne iz loše namere. Samo je rekla da joj se gade, ali ne oni kao oni, nego njihov odnos. Razumete li me? Zato su možda takve reakcije, jer su se ljudi previše emocija uneli u njihovu situaciju. Ona ga je ostavila, otišla sa drugim čovekom, dok je on skakao u bazen i jezero, izazvali su opšte ludilo. Sada taj isti narod više ceni Cara posle svega. Normalno je da se narodu prevrće želudac. Narod zna da ona voli Cara i dalje ali isto tako znaju da on nije normalan i da to neće uspeti – govorio je Đedović.

Narod ne vidi mojim očima, u tome je problem. Drugačija je stvar – dodao je Dejan.

printscreen

Marko Đedović gostovao u Jutarnjem programu

Šutnuo si svoje meso kao kerove, a ne možeš ženu koja te je demolirala. Nije normalno, kako da ti veruju? Niko ti ne veruje, svi misle da se ti njoj sada samo svetiš – rekao je Đedović.

– Ne svetim se zaista, ja mislim da ona mene voli – pravdao se Dejan.

Ne postoji osoba kao što si ti, zato ti niko ne veruje. Nešto muljaš, nešto te čudno vezuje za nju, zato se govori kako ispada da si omađijan. To su stvari koje nisu normalne i ljudima nije jasno. Ispada da je ona veštica, kontate li vi bilo šta? Veruješ li ti da ona voli Cara? Ili Dejana? – nastavio je Marko.

Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE