Radio Balkanfox

UNIŠTILA SAM ŽIVOT U ZADRUZI, ALI NIŠTA NE BIH MENJALA Luna Đogani progovorila o rijalitiju koji joj je promenio sve!


Đoganijeva je u najpopularnijem rijalitiju postala i najomraženija, a potom i najomiljenija ličnost. Ipak, upoznala je svog muža marka Miljkovića i sada je najsrećnija žena na svetu. 

prntscreen Pink

 

 

– Meni je ta pobeda bila bitna. Tada sam ušla da bih svoj život dovela u red, jer sam ga u prvoj sezoni uništila. Moj cilj je bio da uspem i pobedim – rekla je Luna i dodala:

– Kad uporedim sebe sada i tu Lunu, baš sam bila dete. U prvu sezonu sam ušla kao devojčica koja je htela da poba nešto novo. Ništa ne bih izbrisala, sve je tako trebalo da bude. Bog me je nagradio zbog toga kakav sam čovek- rekla je ona i osvrnula se na poznanstvo sa Markom.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

– Mi smo se upoznali u prvoj sezoni, da mi je rekao neko da će on biti moj muž i otac mog deteta ne bih mu verovala. Znala sam ko je on i pre prve sezone, nisam ni pomišljala da će jednog dana biti moj- rekla je ona i dodala:

– Kada vidim mog Marka ujutrtu i ćerku kako mi se smeje, zahvalna sam što sam bila deo rijalitija i što danas imam sve. Suđeno je bilo da na tom mestu se spojim sa njim i da se nakon toga desi sve što se desilo– zaključila je Luna u emisiji “Premijera-vikend specijal”.

BONUS VIDEO:

UPOZNALE SMO SE U KLUBU Procurila veza između Senide i skandalozne buduće zadrugarke Deniz Dejm!

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar