Radio Balkanfox

URAGANKE NAPRAVILE SPEKTAKL, SVE PRŠTALO OD ENERGIJE Progovorile o momcima i kolegama koje bi one poslale na Evroviziju!


URAGANKE NAPRAVILE POMETNJU NA UŠĆU! Progovorile o momcima i otkrile koja pevačica treba da nas predstavlja sledeće godine na Evroviziji! (VIDEO)

Nisu krile uzbuđenje!

Popularni muzički uragan koji čine Ivana, Sanja i Ksenija, sinoć je nastupio na “Music Week” festivalu, na beogradskom Ušću. Devojke su tom prilikom govorile na mnoge aktuelne teme, neposredno pred početak nastupa koji je prisutne ostavio bez daha.

Baš smo uzbuđene! Ovde je više ljudi, a i pevamo više pesama nego na Evroviziji!

Otkrile su da il ih momci podržavaju iz publike.

Foto: Printscreen/instagram

 

Momci? Tu nam je ceo tim, svi koji treba da budu tu, ovde su!

S obzirom da je Sanja Vučić pisala pesmu ”Hajde” koja je postala veliki letnji hit, a koju je otpevala Tea Tairović, otkrile su da li im je žao što je one nisu otpevale.

Nismo imali takvu ponudu, ali drago mi je da sam baš ja napisala hit ove godine – kaže Sanja.

Osvrnule su se i na Evrovoziju, i na predstavnika naše zemlje koji bi trebao po njihovom mišljenju sledeće godine da nas predstavlja.

Volela bih da vidim moju drugaricu Anđelinu ili Saru Jo recimo, i Editu… Nek idu kao duet – priča Ksenija.

Sanju smo pitali da li joj se javlja pobednik Evrovizije, budući da su imali simpatije jedno prema drugom na samom takmičenju.

Ne javlja se – kaže Sanja kratko.

Ksenija je ovom prilikom prokomenatarisala i to što je više nego popularna na društvenoj mreži Tviter. Kako kažu, ne propušta priliku da srbuje i otkrila šta joj je tata Nenad Knežević Knez rekao pred nastup:

Braća moja. Knez nije mogao da dođe večeras, ali šalje nam punu podršku i kaže da ćemo da iskidamo – rekla je Ksenija.

BONUS VIDEO:

 

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar