Radio Balkanfox

Ušla sam u predivnu fazu života

Otkako se vratila iz Australije, gde je bila u zatvoru zbog pljački bankomata, Romana Panić je nestala iz javnosti. Sada je, posle dužeg vremena, rešila da se oglasi, a trenutno se nalazi u Crnoj Gori.

Kako je priznala, ušla je u divnu fazu života, a pošto se spekuliše da se udaje, ona je rešila da na to odgovori diplomatski.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

– Mislim da će ova godina biti dosta dobra za mene, ušla sam u neku predivnu fazu života. Dosta sam radila i srela sam svog prvog saradnika, svog prvog producenta i zbog toga sam presećna jer sam oduvek verovala da on najbolje za mene piše. Radujem se nekim novim stvarima. Znaš da mi pevačice ne volimo da pričamo o ljubavi – rekla je Romana u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, pa progovorila o svojoj vezi:

– Sad u januaru će četiri godine kako smo zajedno. Svaka veza ima neke svoje faze, ide prvo period zaljubljivanja, izgradnja poverenja je bila najteža meni. Ljudi imaju predrasude o ženama u ovom poslu dok ne sažvaću sve, a kad se izgradi poverenje, onda je sve super.

Romana Panić ,,Magazin In” screenshot

 

Kako je priznala, napokon joj se sreća preokrenula.

– Baš mi je bio težak period do prvog avgusta, a onda sam počela da radim punom parom. Radila bih i organizovala razne stvari za decu sa dijabetisom, a lično bih volela da imam svoj restoran, jer dobro kuvam, da ima nekoliko specifičnih jela i da budem prepoznatljiva po tome – zaključila je Panićeva.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar